Post by ninipokacha on Mar 17, 2022 7:37:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Romanian. Speak Romanian ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Romanian. Speak Romanian IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључај (бесконачни праискони) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Romanian. Speak Romanian 2022 version ▞▞▞
Заиста ефикасан начин учења
Lär dig rumänska Utbildning vltx
велики
Апликација је добра, али ми је из неког разлога наплатила више него што је наведено у претплати (541,62 рубља уместо 469 рубаља). Објасните молим вас како је то могуће и променићу своју цену на 5 звездица.
Јако добра апликација. Једноставно коришћење. За тоталног почетника јако добро.
одлично за учење румунског. изговарају свет много боље од других апликација које сам испробао. Једино лоше је што је толико ограничено шта можете учинити бесплатно. Уредити; да. Добићете 5 покретања ако сви добију бесплатан приступ свему у вашој апликацији.
Прилагодљива апликација добро дизајнирана и лепо урађена да вам помогне да напредујете.
Курс је добар ..али огласи за куповину курса су досадни
Learn Romanian. Speak Romanian ትምህርት pdii
Свиђа ми се ова апликација, забавно је и кул научити различите ствари.
Добро за почетнике
Одлично до сада
Ме енцанта, муи интерацтиво (хаста ме атревериа а децир куе ес бастанте хипнотизадор) и собре тодо фунционал. ¡¡Екцеллент!!!
Верујем да је то добра апликација
Невероватна апликација, свиђа ми се чињеница да могу да разговарам са њом да бих радио на свом изговору. Једина мана је цена
Lär dig Romence – Mondly Eğitim wyhb
Rumänisch lernen & sprechen Lernen msqq
Волео бих да ово нисам купио. Уопште није забавно. Учење би требало да буде забавно. Која је поента да се од вас тражи да откуцате реченицу на свом матерњем језику? Црази. Такође је игра превлачења превише лака. Одговор вам је рекао страни говорник. Веома аматерска апликација. Желим свој новац назад молим.
Свим људима који ово читају ако желите да научите румунски 100% препоручујем ову апликацију, не само да вам ова апликација помаже да научите румунски, већ вам такође жели, нпр. срећну нову годину и искрено, сјајна је, одаје пријатељу попут вибрације због то, хвала пуно свим људима који су укључени у израду ове апликације
Добар, али веома ограничен речник. Додајте још ствари на румунски
Добар садржај
Одлична апликација. Срећан с тим.
Зашто апликација не ради са Ви-Фи?
Свиђа ми се ова апликација. Добро је представљен и једноставан за коришћење. Међутим, бесплатна верзија ограничава корисника на основни румунски; и троши много меморије.
веома добра апликација.
Одлична језичка апликација!
Хвала вам што сте пружили ову прилику
Премијум оглас је досадан
Одлична апликација. Желео би да учи и родне чланове именица.
Learn Romanian. Speak Romanian Edukasyon gzh
Одлично!
Буне
Бескорисно не преузимајте
Тражи стопу и када завршите прву сесију, то је прилично то. Остало би морали да платите.
ништа нисам разумео, боље ме питајте, ја сам Румун
Одлична бесплатна апликација
Worm Hunt - Slither snake game Jangovar bgw
Ажурираћу када буде требало, желим прво да видим да ли ми се довољно свиђа. Такође микрофон не ради, имам таблет некус 7.
Веома пријатан алат за учење
То је добра апликација, али треба неке исправке грешака
Уживам у овој апликацији.