Post by ninipokacha on Mar 17, 2022 7:40:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (увеличи примогемите) ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 3 2022 version ▞▞▞
Обичайте тази игра! Най-накрая една наистина забавна платформена игра в Google store! Опитайте ще ви хареса!
Jungle Adventures 3 Pakikipagsapalaran lir
Браво 👌👌
Беше хубаво и обичам, въпреки че не беше лесно да убия шефа, обичам го
Цветно и вълнуващо!
Изправен съм пред проблеми с ниво 1-5 Няма опция за игра на тази игра Как да завърша това ниво Когато някога няма опция, идва
Тази игра е много хубава, но всички нива на World 4 са толкова трудни
Много готина игричка
Забавна и пристрастяваща игра. Все още има някои грешки. E world 4 ниво 2 Им екранът не се движи нагоре с моя герой, което е разочароващо, когато нивото е за бързо нагоре. Също така би било по-добре като цяло, ако не губите животи, които печелите и т.н. на всяко ниво. Да продължиш да се връщаш към един живот и да се налага да започнеш отначало е разочароващо. Контролните точки изглеждат безсмислени, както винаги се връщат в началото 🤔.. Повече животи на всяко ниво и без да се налага да се връщам направо, би ми направило това 5 звезди
Това е любимата ми игра, много ми харесва, но искам да ви предложа, че трябва да създадете нов свят, има само 4 свята, а хората, с които играем играта, означава тримата да избират и играят. Това е моето предложение. И аз ви моля да направите всички тези по-горе неща.
Много забавление, страхотни контроли, много пристрастяващи и вълнуващи за игра.
Jungle Adventures 3 Aventure bsc
Хубаво
Харесва ми много, но след като трябва да изтеглите нивото е такова главоболие
Това е страхотна игра, но моята винаги се срива
Wizard And Minion Idle Casual hxxy
خوب است اما باید کمی با هیجان زیاد میرود
Интересно
Твърде много плодове и твърде дълги етапи, един етап отнема твърде много време.
Това е страхотна игра, но потъмня, след като няколко игри ме накараха да деинсталирам, за да инсталирам отново, мислейки, че това е моят телефон.
Buff love Jungle
луд ниво 5 се срива, тази игра е забавна, но има проблеми
Добре, но трябва да се подобри....
Знаете, че когато отидем на последното ниво, всички хора си мислим, че можем да го направим, но нивото на играта ви е толкова дискусионно. Просто мразя ir., 😤😤😡
Jungle Adventures 3 சாகசம் dshc
Обичам тази игра и толкова много й се наслаждавам, единственият ми проблем е, че изисква мрежа за отключване на следващото ниво.
Обичам тази игра, но не разбирам защо не получавате 3 живота като повечето игри. Наистина е досадно да се налага да се презарежда всеки път.
Няма лошо, тази игра се управлява от 4 бутона, така че не е много добре за мен
Хубава игра, много забавна🤣🤣🤣🤣 хубава графика
Много хубава игра 👌uubut изисква международна връзка
Jungle Adventures 3 Adventure xwzc
Играта ми хареса, но я деинсталирах. Имах нужда от игра, която няма да изисква интернет връзка. За съжаление, това не е.
Забавна и цветна сцена.. Обичайте тази игра💕
Тази игра е нещо друго Искам да кажа, че не е добра игра за нищо, как мога да изтегля игра с моите трудно спечелени данни и не мога да напредвам повече от кръг 3. здравейте, по-добре направете нещо разумно, защото децата ми бяха наистина разочаровани от вас 👎
Обичам това. Това може да се сравни със сагата Candy crush
Много забавна игра
Jungle Adventures 3 சாகசம் eise
Завърших всички световни нива за 1 ден
Добра игра за деца..
Тази игра е страхотна 😎 толкова много забавление. Просто я харесвам.
Тази игра е страхотна... но има нужда от актуализация, за да увеличи нивата и босовете до 21
Много хубава игра🤗🤗