Post by ninipokacha on Mar 17, 2022 8:02:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ French lessons - Frantastique ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ French lessons - Frantastique IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri pentru creșterea aurului ▞▞▞
▞▞▞ French lessons - Frantastique 2022 version ▞▞▞
Util
Îmi place Frantastique și fac mari progrese. Este nevoie de tenacitate pentru a o face cinci zile pe săptămână, dar faptul că este distractiv îl face mult mai ușor. Cred că oamenii care fac acest lucru sunt minunați!
Este o platformă bună pentru a învăța limba franceză
Aplicație excelentă, conținutul este personalizat în funcție de performanța dumneavoastră anterioară
Cursuri personalizate care sunt ridicol de drăguțe și amuzante
French lessons - Frantastique Haridus gnhj
Ho potuto fare solo una lezione (e non 7 come viene descritto), per continuare dovrei fare l'upgrade. Deci, non ho avut modo di capire bene se este valida come app. În plus, non capisco perché condividendo il link e facendo iscrivere alte persoane nu mi-au concesso il regalo promesso.
फ्रांटिस्टिक्यू फ्रेंच सबक शिक्षा yrs
Foarte scump după ce ai terminat săptămâna de probă.
Un mod grozav și distractiv de a-mi îmbunătăți limba franceză în pași mici
Cea mai bună aplicație pentru a învăța limba franceză
Grozav !!! 🐣
După un an de utilizare a aplicației, nu am urcat niciun nivel. Aceleași cuvinte apar în afara contextului ca recenzie și nu le pot aminti.
Imi place, cred ca isi merita banii. Cred că este puțin prea ușor pentru mine și mi-ar plăcea să fiu mai provocator.
קורס צרפתית פרנטסטיק חינוך kir
Frantastique este o aplicație încântătoare în limba franceză, cu animații drăguțe și simțul umorului. Dacă ar fi să plătesc pentru o aplicație în limba franceză, ar fi aceasta sau pimsleur (îmi imaginez că ambele ar fi o combinație puternică). Totuși, nu știu cât de bun este la predare. Este un supliment bun, dar cred că se așteaptă să știți deja destul de multe.
Un curs bun de franceză, inteligent și puțin capricios. Îmi place și aștept cu nerăbdare lecția din fiecare zi.
Procedura de predare ușoară și este de înțeles doar încercați o dată!!!
Aplicația este foarte distractivă și prezintă conținutul într-o manieră plăcută, fără a sacrifica lucruri potențial plictisitoare, cum ar fi gramatica. Inteligența artificială alege conținutul pentru revizuire în funcție atât de ceea ce vă place, cât și de ceea ce sunteți slab, ceea ce este foarte binevenit. Până acum, aceasta este cea mai bună resursă pe care o cunosc pentru a preda franceză de sine stătător. Singurul lucru pe care l-aș schimba sunt traducerile în engleză, care sunt adesea mai multe parafraze decât traduceri literale.
Lecții amuzante și interesante. Mi-ar plăcea să existe o structură mai mare pentru lecțiile de gramatică, dar este destul de bine
Bine
Distractiv și ciudat! Mă ține angajat în învățarea franceză zilnic!
Îmi place această aplicație. Aștept cu nerăbdare mica mea lecție în fiecare zi și da, povestea este ciudată, dar înveți franceză zilnic și asculți accente diferite și îmi place faptul că lecțiile sunt adaptate pentru tine și cunoștințele tale prin intermediul AI.
Cea mai grozavă aplicație de limbă pe care am văzut-o vreodată. Ei au o abordare unică a învățării limbilor străine. Sper că au un buget suficient pentru a face mai mult.
Am terminat nivelul unu și asta este tot ce primesc. Nu pot obține un nou nivel pentru a evalua corect.
Îl folosesc de aproximativ un an, cu siguranță m-a ajutat să-mi îmbunătățesc limba franceză. Ar trebui să-l încercați (dar aveți grijă pentru că trebuie să plătiți pentru el și nu puteți renunța la abonament înainte de a încheia cursul)
Și un program grozav pentru a învăța limba franceză
Atat de frumos
Minunat
Gute App, gut gemachte Inhalte!
Una dintre cele mai bune moduri de a învăța o limbă. Îmi place să învăț prin povești și este plăcut să-i văd folosind doar limba ta țintă. Am început programul ca un cursant intermediar, așa că nu sunt sigur cât de mult intră în elementele de bază, dar pe baza modului în care se întorc la lucrurile pe care le-ai ratat, cred că ai putea începe să folosești acest program la orice nivel.
Îmi place în lecții cum urmărești personaje în diferite situații. Este o aplicație grozavă și o recomand cu siguranță, aș acorda 5 stele, dar cu unele înregistrări, uneori, pot asculta doar o parte din ea, totuși acest lucru este rar
Ideea este bună și există material de calitate aici, dar există și greșeli frecvente în traduceri și explicații. De asemenea, dezvoltatorii au negat să ajute cu problemele cu banca lor. Pur și simplu au dat vina pe banca mea, dar când am încetat în cele din urmă să mai încerc să le plătesc, problemele au dispărut magic.
Nici măcar nu s-a putut conecta.
Mi se pare una bună aplicație, el făcut de manejar el francez în timpul interfeței de la misma permite că vă acostumbres a trata de leerlo
Este chiar foarte interesant
Foarte util pentru invatarea francezei. Mă bucur că l-am găsit.
Cel mai captivant, cel mai distractiv mod de a învăța limba franceză. În fiecare dimineață primesc un nou kesson care mă are în cusături. Aplicația este ușor de utilizat și este foarte completă. Dacă v-ați plictisit de metodele tradiționale de a învăța limba franceză, vă recomand această aplicație!
Un mod distractiv de a petrece câteva minute pentru a-mi reîmprospăta abilitățile de vorbire franceză.
Sunt îndrăgostit de el. Mi-ar plăcea să petrec mai mult timp studiind!
c'est bon
Este o aplicație bună de învățare și include povestiri.
French lessons - Frantastique Education xmv
Tocmai am început, am terminat 2 lecții, dar până acum, e bine. Îmi plac poveștile și umorul. Deși, în ceea ce privește învățarea, nu simt că am învățat foarte multe în acest moment, poate că durează mai mult...? 🤷🏿♀️
Quaddro 2 - Intelligent game Hjernetrim per
Recomandați asta tuturor. Cine vrea să învețe limba franceză
Mi se pare amuzant și util.
Dar nu este pentru începători, este puțin greu și, ca de obicei, nu este gratuit.
Nu am evaluat niciodată o aplicație, dar aceasta merită. Tehnic, funcționează foarte bine. Acum nu am găsit o modalitate mai bună de a-mi reînvăța și de a-mi îmbunătăți limba franceză. Îmi place să fac lecții zilnic și să am informații afișate în mod repetat până când le învăț bine. Am aflat că trebuie să mă concentrez pe gramatica mea, un aspect care nu mi-a plăcut niciodată cu adevărat, dar lecțiile au făcut să fie distractiv și ușor de învățat și, mai important, franceza mea s-a îmbunătățit din cauza asta. Merci Frantastique, ești cu adevărat fantastic!
Imi place mult!!!!
Frantastique: Opi ranskaa Koulutus lkx
Dacă trebuie să vă actualizați cardul de credit (de exemplu, a expirat) și nu o faceți în câteva săptămâni de la prima notificare, chiar dacă nu utilizați aplicația în acea perioadă (de exemplu, din cauza faptului că sunteți în străinătate) și sunteți încă în perioada de plată (luna de plată nu a trecut), vă vor trimite amenințări legale urâte. Fără clasă.
Bine structurat într-un ritm bun. Distractiv